İş fikirleri, bayilik ve franchisingler, girişimcilik

Yıllık Arşiv
Son Resimler
Koltuk değneği aynı zamanda scooter
Modern şömine tasarımları
Fenerli harita projektörü
Gıda sanatı
House Cafe
Mc donalds gerilla reklam
ipod touch şeklinde yatak
Ana Sayfa > Bayilikler ve Franchisingler > Bayilikle ilgili haberler > Neşve 2010'da 10 bayisinden isim hakkı istemiyor
Neşve 2010'da 10 bayisinden isim hakkı istemiyor
neşve
neşve
neşve franchising

Türkiye’nin yüzde yüz Türk sermayeli Çay-Kahve Evi Neşve, franchising sistemiyle ile büyümeye devam ediyor. Neşve Çay-Kahve Evi, büyüyen kahve sektöründe yerli bir markanın olması ve Türk Kahvesi’nin hak ettiği yere ulaştırılması gerektiği inancıyla Ekim 2008’den bu yana sürdürdüğü çalışmalarına yeni yıl ile birlikte hız verdi.

Türk lezzetlerini dünya lezzetleri ile buluşturarak tüketiciye ulaşmayı ve yüzyıllardan bu yana devam eden çay-kahve geleneğimizin kalite ile sunulmasını hedefleyen Neşve, ‘Herkesin Hayalinde Bir Kafe Açmak Vardır’ sloganı ile yeni patronlarını arıyor. Neşve ile aynı sinerjiyi yaratacak ekiplerle ‘kazan kazandır’ felsefesiyle büyümeyi tercih eden Neşve Çay-Kahve Evi, yüksek kazançlı ürünleriyle, yatırımını hızla geri ödeyen bir sisteme sahip.
2010 yılında kendi işinin sahibi olmak isteyen yatırımcılara özel olarak hazırlanan “2010’da 10 şube” adlı kampanya ile ilk on şubeden isim hakkı bedeli ve karlılık rakamlarına ulaşana kadar aylık cirolarından herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Kampanya dahilinde franchise adaylarına yatırım tutarlarında 6 aya kadar vade imkanı sağlayan, ‘Neşve’ konseptinin kurucusu Şaban Emeklioğlu, kampanyanın öncelikli amacının gurme bir kahveci olarak tanımladığı Neşve’nin yaygınlaşması ve Türk Kahvesi’nin en kaliteli haliyle tüketiciyle bulaşmasını sağlamak olarak belirtiyor. Birinci yılını dolduran Neşve, şu anda Kayseri Merkez, Bursa FSM Bulvarı ve İstanbul Başakşehir şubeleriyle hizmet vermekte.
Ayrıntılı bilgiye www.nesve.com ve www.herkesinhayali.com adreslerinden ulaşabilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

Gelen Yorumlar
Bu dökümana henüz yorum yapılmamış, aşağıdaki formdan yorumunuzu ekleyebilirsiniz.
Yorum Ekleyin
Yorum
Ad Soyadınınız
Mail
Web Sitesi
Beni hatirla
Yeni bir yorum geldiginde haber verin.

İş fırsatlarını anında öğrenin

İş fikirlerinden seçmeler Morfikirler'den seçmeler Haftanın Bayilik  önerileri
Sermayesiz iş fikirleri 1 2 3 Patronunuzu deliye çeviren 45 şey Wienervald Bayilik
İş fikirleri (55 adet) 2010 İçin 10 Pazarlama Trendi Smile bayilik
İş fikirleri Tekne satıcılığı 7 numara ve dükkan Gs Store
Japonya'dan iş fikirleri işkur'a işçi lazım Depo ayakkabı bayilik
Öğrenciler için iş fikirleri Büyük ciro yapan küçük dükkanlar Cesa Çiğ Köfte
İş fikirleri evlere ütü hizmeti İş planı örnekleri Puzzle Time bayilik
Morfikirler İş fikirleri, yeni iş fikirleri , bayilik, bayilikler, franchising, pazarlama, satış, ve girişimcilik üzerine yazıların yoğunlaştığı bir iş sitesidir. Yazıların kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.