Journey giyim bayilik veriyor.
1996 yılında, Ankara’da kurulan ve kısa zamanda kadınların iş ve günlük hayatlarında en çok tercih ettikleri markalardan biri haline gelen Journey, Yol Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin tescilli markasıdır.Trendlerin yakından takibi ve “giyilebilir moda” anlayışından yola çıkılarak hazırlanan Journey ürünleri, modern bir çizgide trendlerle ihtiyaçları birleştirmektedir. Journey ürünleri tasarlanırken şık oldukları kadar rahat ve kullanışlı olmalarına özen gösterilir. Sezon içerisinde her gün eklenen yeni ürünlerle koleksiyon sürekli yenilenmekte ve bu sayede Journey, kadınlara kendi tarzlarını yaratmalarına olanak sağlayan geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
Journey üretiminin büyük kısmını kendisi gerçekleştirmektedir. Üretim sırasında her ürün için özenli kalıp çalışmaları yapılmakta, dikiş kalitesine önem verilmekte, kumaş ve yardımcı malzemeler yüksek standartta ve kalitede kullanılmaktadır. Bu nedenle Journey ürünleri, tasarım ve çeşitliliğinin yanı sıra ürün kalitesi ve fiyat/kalite oranı nedeniyle de tercih edilmektedir.
Journey, 2000 yılında Ankara Bahçelievler 7. Cadde’de açılan ilk mağazasının ardından; bugün Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’de 100’ü aşkın satış noktasında hizmet vermektedir. Firmaya ait ve bayilik yolu ile artan mağazaların hedefi, mümkün olduğunca çok tüketiciye ulaşmak ve Journey ürünlerini en kaliteli hizmetle sunabilmektir. Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) üyesi olan Journey, kurulduğu ilk günden beri yapmış olduğu markalaşma çalışmaları ile kendi sektöründe lider marka olmayı hedeflemektedir.
Bayilik koşullarımızın genel hatları aşağıdaki gibidir.
Bayii olmak istediğiniz şehirde başka bir Journey Konsept Mağazası bulunmamalıdır. Journey Konsept Mağazaları; "Journey" tabelası altında satış yapan, metrekare, ürün çeşidi ve mağaza dekoru vb. kriterler açısından Journey standartlarına uygun olan mağazalardır.
Bayii olmak istediğiniz şehirde Journey Satış Noktası bulunabilir. Journey Satış Noktaları; Journey ürünlerinin yanı sıra pek çok markanın bir arada satışının yapılabildiği, mağaza konsepti açısından Journey kriterlerinin tümünün aranmadığı mağazalardır.
Journey Satış Noktası olmak istediğiniz bölgede ise, bölgenin (il-ilçe vb.) büyüklüğüne ve satış noktalarının sayısına göre değerlendirme yapılmaktadır.
Başvuru Formu
Journey bayi sayısı 40'tır.2010 için 60 bayi hedeflemektedir.
Hedeflediği iller İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kayseri, Çanakkale, giresun, Ordu ve Rize
Gelen Yorumlar
Toplam 17 yorum,
1-17 arası gösteriliyor, yeni tarihliler baştadır.Lütfen yorumunuzun içerisinde Telefon ve mail adresinizi yazmayınız. İletişime geçmek istediğiniz kişilere Google+, Facebook veya Twitter adresinizi yazmanız yeterlidir
Merhaba işlerinizde başarı ve kolaylıklarınızı diliyorum ben K.Maraş / Elbistan ilçesinden sitenize katılıyorum ürünlerinizi beğeniyorum bir kaç magazanızı gezebilme imkanım oldu , ben 12 yıldır tekstille (atölye) tarzı dikim ve model üzerine çalışıyorum şehir potansiyeline uygun belirli noktalarda şubelik almak istiyorum bu konu ile sizinle görüşmek ümit ediyorum saygılar Hasan KAYA.
Hasan KAYA eklemiş.
| 03 Kasım 2011 Saat
14:25
Merhaba, ben almanyada yasiyorum, bayilik istemekteyim. Konu hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz. Kimlerle kontaga girmek gerekiyor. Yardimci olursaniz sevinirim. Ürünlerinizi begenerek giyiniyorum. Teyzem antakyada sizin bayilinizi temsil ediyor. Sizinle görüsebilirsem sevinirim.
Tevris Berber eklemiş.
| 21 Ekim 2011 Saat
16:04
merhaba ben ürünlerinizin kalitesine güveniyorum ürünleriniz hakkında bilgim var ben ANTALYA MANAVGAT bu bölgede bayiniz olmak istiyorum mail adresime bayilik hakkında dönerseniz sevinirim
Türkan Öztürk eklemiş.
| 22 Nisan 2011 Saat
00:31
Morfikirler: Yeni yorum eklendi.
merhaba ben mardin e bayili açmak istiyorum.bayilik şartlarınız hakkında bilgi alabilir miyim?
esin gözen eklemiş.
| 19 Mart 2011 Saat
15:48
merhaba ben iznir bergama da ikamet ediyorum burada da bayiliğinizi yapabilir miyim.
naime aslankan eklemiş.
| 15 Şubat 2011 Saat
23:44
ben neslihan karamanlı daha önce yorum yazmıştım hber bekliyorum cevap gelmedi ararsanız sevinirim bayilik hakkında konuşmak istiyorum 05347069443
neslihan karamanlı eklemiş.
| 03 Ocak 2011 Saat
16:50
merhaba ben hollanda'da bir journey magazasi acmak istiyorum bana nasil yardimci olursunuz. Kimlere bas vurmam lazim, neler gerekir bana yardimci olurmusunuz.
suat kukut eklemiş.
| 21 Kasım 2010 Saat
22:12
Morfikirler : Yeni yorum eklendi.
merhaba ben fethiyede hazır giyim mağazası işletiyorum sizin markanızın bayi'lik şartları'nı öğrenmek istiyorum.
utku yağlı eklemiş.
| 08 Ekim 2010 Saat
15:43
iyi günler benim antalyada mağzam var ama sizin ürünlerinizi soran çok daha once vardı kapandı sizin bayiniz olmak istiyoruz şartlarınız neler
neslihan karamanlı eklemiş.
| 05 Eylül 2010 Saat
11:40
merhaba ben ürünlerinizin kalitesine güveniyorum ürünleriniz hakkında bilgim var ben fethiyede ikamet etmekdeyim bu bölgede bayiniz olmak isdiyorum saygılarımla .ümit tekmanlı 506.856.2009
ümit tekmanlı eklemiş.
| 04 Eylül 2010 Saat
14:21
merhabalar ben bayilik almak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor?
Serdal DÖNMEZ eklemiş.
| 23 Ağustos 2010 Saat
12:19
merhaba ben bayilik almak istiyorum ama ürünleriniz hakkında bilgi almak istiyorum
murat yıldırım eklemiş.
| 02 Ağustos 2010 Saat
18:13
merhaba ben emin bey şırnak /cirede ikamedgah ediyorum bayilik almak istiyorum.541 310 7291mail.adresim eminmatyar@hotmail.com not:ilgilenirseniz sevinirim
emin matyar eklemiş.
| 02 Ağustos 2010 Saat
15:14
merhabaBEN RUKEN HANIM, iyi bir musterinizim.pariste ikamet ediyorum.kalitenize urunlerinize guveniyorum;burda bir butik acmayi ve markanizi zamanla fransada yayginlastirmayi amacliyorum. musterilerimi urunlerinizle tanistirmak ileriye donuk ortak bir calisma icerisine girme arzumu iletmek istiyorum.bu telden ulasabilirsiniz 0033628095106.
Morfikirler : Yeni yorum eklendi.
bayilik istemekteyim . nasıl bir yol izlemem gerekiyor. kimlerle irtibata geçmeliyim. yardımcı olursanız sevinirim. telefonum 0532 351 20 91 mail adresim : levent1806@hotmail.com hasan levent astarcıoğlu antalya
hasan levent astarcıoğlu eklemiş.
| 15 Şubat 2010 Saat
16:36
Morfikirler : Yeni yorum eklendi.
satış noktası olma şartları nelerdir .
hülya şeker eklemiş.
| 27 Ocak 2010 Saat
13:11
meraba ürünleriniz hakkında bilgi alabilirmiyim üst grup agırlıklımı yoksa alt gurup agırlıklımı yada kotolog varsa gönderebilirmisiniz
ahmet akkuş eklemiş.
| 18 Ocak 2010 Saat
16:57