iş fikirleri, Bayilik veren firmalar, Franchising, Yeni iş fikirleri, Girişimcilik ve internetten para kazanma
Ana Sayfa > İş fikirleri > Elbise Katlayıcı fikri 20 milyon dolar kazandırdı
Elbise Katlayıcı fikri 20 milyon dolar kazandırdı
Elbise Katlayıcı - iş fikri
Elbise Katlayıcı - iş fikri
Elbise Katlayıcısı - iş fikirleri

Ürün tanıtımı: Flipfold elbise katlayıcısı çarşaftan gömleğe kadar herşeyi kolayca katlamanızı sağlayan bir ürün. Ürünün orjinali kartondan yapılmıştı sonradan ürünü geliştirerek plastikten tasarladı ve bu plastik tasarımının üzerine de yenilikler ekleyen Debbee Barker, ürününü daha cazip kılmayı başardı. Debbee Barker elbise katlayıcısı fikrinin mimarı ama bu fikri bulması için Debbee Barker'a zorluklar çıkaran 2 kızının, elbise katlayıcısı fikrinin çıkış aşamasında üstlendiği roller büyük.

İş fikri: Debbee Barker’ın FlipFOLD’u tüm gömlek ve tişörtlerinizi her elbiseyi beş saniyede tek boyda katlayarak elbise dolaplarınızda düzenli bir görüntü sağlar.

Mucit: Debbee Barker, ABD

Finansal ödül: 20 Milyon Dolar

Hikâyesi: Debbee Barker’ın bir sorunu vardı. Her ne kadar iki genç kızını azarlasa da kıyafetlerini düzgün toplamalarını sağlayamıyordu.
Her ne kadar odalarını düzenli gösterecek olsa da elbiselerin düzgün bir şekilde katlamanın zor olduğundan şikâyet ediyorlardı.
Debbee bir beyin fırtınası yaptıktan sonra aklına basit bir çözüm geldi: FlipFOLD. Bu basit araç kızlarının elbiselerini 5 saniyeden kısa sürede katlamasını sağlıyordu ve eğlenceliydi!

Her hafta elbiselerinizi katlarken harcadığınız saatleri size kazandırır ve tişörtlerden gömleklere, kot pantolonlara, şortlara, eteklere ve hatta çarşaf ve havlulara kadar herşeyi katlayabilir. Tişörtünüzün bedeni ne olursa olsun, FlipFold onları eşit boyutta katlar ve düzenli bir şekilde kaldırmanızı sağlar.
Orijinal ürünü aslında kartondan yapılmıştı. Kızları için bir taslak hazırlamıştı ve koli bandıyla yapıştırmıştı parçaları birbirine. Ancak sürekli dağılmaya devam etti.

Daha sonra kızlarından biri okulda patentleme hakkında bir şeyler öğrendi ve bu da Debbee’ye buluşu ile ticaret yapma fikrini verdi. Hedef gruplar oluşturdu ve insanlara ürününü beğenip beğenmediklerini sordu. Olumlu tepkiler aldıktan sonra eşi, kız kardeşi, annesi, babası ve çocuklarıyla, yani tüm ailesiyle garajlarında FlipFOLD’u üretmeye başladılar. Daha sonra tişört fuarına giden bir arkadaşını ona da orada bir masa vermesi için ikna etti ve garajlarında yaptıkları 200 FlipFOLD 3 saat içinde satılıp tükendi. Ev Alışveriş Ağ’ı bu cihazı beğendi ve reklamını yaptıkları ilk günde 10,000 adet sattılar. FlipFOLD yoluna devam ediyordu.

FlipFold’un tasarımına delikler eklemek işlemin daha hızlı olmasını ve statik elektriklenmeyi önledi. Lastik tamponlar cihazın taşınmasını kolaylaştırdı ve hemen her zeminde kaymadan kullanılabilmesini sağladı. Debbee cihazının sadece evde kullanılacak bir cihaz olmadığını fark etti. Mağazalar da raflarında ürünleri bu cihazla katlayarak düşük bir çabayla düzenli bir görüntü oluşturabilirlerdi. 9’ x 12” boyutunda düzenli kıyafet yığınları oluşturmak çocuk oyuncağı haline geldi.

Kısa süre sonra FlipFold Nike ve Sports Authority gibi mağazalarda ve profesyonel spor takımları, stadyumlar ve üniforma şirketleri tarafından kullanılmaya başlandı. Hatta FBI’da bile! Mutfak tezgâhında oluşturduğu basit fikri şimdi bütün dünyada satılıyor ve milyonlarca dolar gelir getiriyor.
FlipFOLD ve geniş katlama ürün yelpazesini www.flipfold.com’dan satın alabilirsiniz.

Elbise katlayıcı flipfold video



Önemli hatırlatma : Kaynak göstermeden yayınlamayınız.
Gelen Yorumlar
Toplam 9 yorum, 1-9 arası gösteriliyor, yeni tarihliler baştadır.
merhaba
bu urune topdan.nasil ulasa bilecegim konusunda yardimci ola bilirmisiniz ? ben bu urunun Azerbaycanda pazarlamaq istiyorum.urunun fiyatini yazarmisiz ?
Vamiq Agayev eklemiş. | 07 Aralık 2011 Saat 22:31
ÜRÜNİ ÇOK BEĞENDİM BENDE İSTİYORUM
LOKMAN TOPCUOĞLU eklemiş. | 19 Kasım 2011 Saat 16:32
BU ÜRÜNE TOPTAN NASIL ULAŞABİLECEĞİM KONUSUNDA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ? BENDE PAZARLAMAK İSTİYORUM. TEL:0555 701 90 56
ERKAN SANDAL eklemiş. | 25 Ekim 2011 Saat 15:50
Morfikirler: Yeni yorum eklendi.
slm bu urunün pazarlamasını turiye genelınde yapabılırım size ulasabılcegım bır numara varsa mail atabılırsınız yada sız bana 05348195454 numaralı telefonumdan ulasırsanız sevınırım
ibrahim eklemiş. | 05 Ağustos 2011 Saat 17:51
mrb ben bu ürünün pazarlamasını yapmak istiyorum acaba bu ürünü nereden temin edebilirim türkiye genelinde satışını yapabilirim
5058931866
mahmut doğan eklemiş. | 09 Mayıs 2011 Saat 15:02
Bu ürünün yaşadıgım şehirde her eve girmesini saglayabilirim. Ürünü nerden temin edebilecegim konusunda yardımlarınızı rica ederim
Onur AKMAN eklemiş. | 26 Nisan 2011 Saat 23:51
EVİNİZDEN GÜNDE 1 SAAT AYIRARAK AYDA 1000TL VE ÜSTÜ PARA KAZANMAK İSTERMİSİNİZ ? FİRMAMIZA İNTERNET TABANLI CALISACAK CALISMA ARKADASLARI ARIYORUZ .MEMURLAR EV HANIMLARI EMEKLİLER ÖGRETMENLER ÖGRENCİLER İNTERNETİ KULLABİLEN HERKES BİZİMLE CALISABİLİR .ÖNEMLİ NOT İŞİMİZ SATİŞ VE PAZARLAMA DEGİLDİR DETAYLI BİLGİ İCİN TIKLAYINIZ http://tinyurl.com/guler
basari çok yakın eklemiş. | 22 Nisan 2011 Saat 16:22
Morfikirler: Yeni yorum eklendi.
SLM BEN BU ÜRÜNÜ SATIN ALMAK HATTA PAZARLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM NERDEN VE NASIL ALIRIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOK SEVİNİRİM TLF BEKLİYORUM
05335735952
05493766683
2526124890
ALİ TOKGÖZ eklemiş. | 22 Nisan 2011 Saat 09:50
Morfikirler: Yeni yorum eklendi.
ben bu işi türkiye genelınde yapmak ıstersem nasıl alabılırım_?
gurkan eklemiş. | 21 Nisan 2011 Saat 18:27
Yorum Ekleyin
Başlık
Yorum
Ad Soyadınız
Mail
Web Sitesi
Beni hatirla
Yeni bir yorum geldiginde haber verin.
Lütfen Cevaplayın
10 eksi 5 kaçtır? 

Ara

Gizlilik Bildirimi

Morfikirler rss

Morfikirler